Kolbastı geleneği bozulmadı

Turkcell Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalırken, Bordo-mavili taraftarlar geleneği bozmayarak bu maçın ardından Trabzon caddelerinde 'Kolbastı' oynadı. Trabzonspor'un uzun süre önde götürdüğü maçta galibiy

Kolbastı geleneği bozulmadı

Turkcell Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor deplasmanda Beşiktaş ile 1-1 berabere kalırken, Bordo-mavili taraftarlar geleneği bozmayarak bu maçın ardından Trabzon caddelerinde 'Kolbastı' oynadı.

Trabzonspor'un uzun süre önde götürdüğü maçta galibiyete şartlanan Bordo-mavili taraftarlar, maçın beraberlikle sonuçlanmasına rağmen geleneği bozmadı ve Trabzon sokaklarında Kolbastı oynadı.

Aralarında bayanların da bulunduğu çok sayıdaki taraftar ellerinde bayrak ve üzerlerinde formalarıyla Atatürk Alanı'nda dev ekrandan yayınlanan müzik eşliğinde uzun süre Kolbastı oynayarak moral buldu.

Ana caddeyi trafiğe kapatan taraftarlara sürücüler de korna ve klaksonla destek verdi. Yaklaşık bir saat süren eğlencenin ardından kalabalık grup olaysız bir şekilde dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler