Kocaman Yanal'a mahcup olmuş!

Torku Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal hakkında açıklamada bulundu. Kocaman kendisinden beklenmeyen bir şekilde Trabzon'a da övgülü sözler sarfetti. İşte o açıklamalar; “Fenerbahçe’nin silahlı saldır

Kocaman Yanal'a mahcup olmuş!
Torku Konyaspor’un teknik direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal hakkında açıklamada bulundu. Kocaman kendisinden beklenmeyen bir şekilde Trabzon'a da övgülü sözler sarfetti.
 
İşte o açıklamalar;
 
“Fenerbahçe’nin silahlı saldırı olayı tam bir vahşet. Bunun başka adı yok. Nefretin buralara kadar taşınması hiçbir konuda kimseye hiçbir fayda sağlamaz.Trabzon gibi bu ülkenin en aydın, en yurtsever insanlarının çıktığı bir şehirde yaşanması daha da sıkıntılı. Başta Fenerbahçe olmak üzere bütün futbol camiasına geçmiş olsun demekte fayda var. Hemen Genel menacer Hasan Çetinkaya’yı aradım. Çok endişeliydi. İki gün geçtikten sonra da devamlı İsmail Kartal hocayla konuştum, ona moral vermeye çalıştım.”
 
‘Ersun Yanal’a mahcup oldum’
 
Aykut Kocaman, geçen hafta Konya’da oynanan Trabzon maçında Ersun Yanal’ın yanına gitmemesinin farklı yönlere çekildiğini belirtip, olayın aslını şöyle anlattı: Konya’daki olaydan ötürü Ersun Yanal ile aramda bir şey varmış gibi düşünülmesin. Maçtan önce ben erken sahaya çıkmıştım, ona da bakıyordum. Tam ben hareketlendim hoca benim yanıma geldi. ‘Ben gelecektim hocam yanına’ dedim. ‘Önemli değil, önemli değil’ dedi. Ben onun yanına gidip, ‘hoşgeldin’ diyecektim, ama mahcup oldum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor