Kocaman uzun süre istemiyor!

Önümüzdeki günlerde 1 yıllık resmi imza atacak olan Kocaman'ın, "İradenizi bağlamak istemiyorum" dediği bildirildi.Fenerbahçe'de Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu olarak görev yapan Aykut Kocaman'ın, sarı-lacivertli yönetim kurulunun sunduğu uzun süreli

Kocaman uzun süre istemiyor!

Önümüzdeki günlerde 1 yıllık resmi imza atacak olan Kocaman'ın, "İradenizi bağlamak istemiyorum" dediği bildirildi.

Fenerbahçe'de Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu olarak görev yapan Aykut Kocaman'ın, sarı-lacivertli yönetim kurulunun sunduğu uzun süreli sözleşme teklifini geri çevirdiği belirlendi. Christoph Daum'un ardından göreve geldiği ilk sezonda Fenerbahçe'nin başında mucizevi bir şampiyonluğa imza atan başarılı çalıştırıcının, yönetimden gelen uzun süreli mukavele önerisini kesin bir dille kabul etmediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de, Daum'un aldığı yıllık ücretin 3'te 1'ine çalışan ve parasal konuları hiçbir zaman gündeme bile getirmeyen Aykut Kocaman'ın kendisiyle uzun seneler birlikte çalışmak isteyen yöneticilere, "Sizin iradenizi uzun süreli bir sözleşme ile bağlamak istemiyorum. Prensip olarak yönetimin her sezonun sonunda teknik direktör konusunda rahat bir biçimde karar verebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu nedenle yine 1 yıllık sözleşme yapalım" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Her şartta kalıyor

Futbol Federasyonu'ndan şike soruşturmasıyla ilgili çıkacak karar ne olursa olsun görevine devam edecek olan Aykut Kocaman'ın önümüzdeki günlerde 1 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı vurgulandı.

Bu arada Kocaman'ın yaptığı, "Fenerbahçe bana ihtiyaç duyduğu sürece buradayım" şeklindeki açıklamanın, yönetim kurulunda büyük bir memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor