Kocaman: Trabzonspor maçı tehlikeli

Aykut Kocaman Trabzonspor maçıyla ilgili konuştu

Kocaman: Trabzonspor maçı tehlikeli
Spor Toto Süper Lig'de 25 Şubat Cumartesi günü Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Kocaman, müsabakanın cezaları nedeniyle seyircisiz oynanacak olmasının büyük handikap oluşturacağını aktardı.

Kocaman, yeni statla beraber kendilerini destekleyen çok güçlü bir grubun olduğunu vurgulayarak, "İçerideki maçlarda puan ortalamamız çok yükseldi. Taraftardan yoksun mücadele etmek, maçtaki handikaplardan biri olacak gibi görünüyor. Dönem itibarıyla tehlikeli maçlardan biri olduğu da yadsınamaz bir gerçek." değerlendirmesinde bulundu.

- Antrenman

Atiker Konyaspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kayacık Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikası basına açık tutulan idmanda futbolcular, salondaki ısınma hareketlerinin ardından sahada pas çalıştı.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Trabzonspor maçının taktik çalışmasının yapıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler