Kocaeli Musa ile yollarını ayırdı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Musa Büyük ile karşılıklı anlaşıldığı belirtilerek, bu futbolcuyla sözleşmenin feshedildiği kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi: ''Musa Büyük'e bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diler, kulü

Kocaeli Musa ile yollarını ayırdı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Musa Büyük ile karşılıklı anlaşıldığı belirtilerek, bu futbolcuyla sözleşmenin feshedildiği kaydedildi.

Açıklamada şöyle denildi:

 ''Musa Büyük'e bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diler, kulübümüze verdiği çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.''

Sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen orta alan oyuncusu Büyük, 2008-2009 futbol sezonunda Kocaelispor'un yaptığı 16 lig maçının 12'sinde 1036 dakika forma giydi. Büyük, ayrıca takımının Manisaspor ile yaptığı Fortis Türkiye Kupası maçında da 48 dakika mücadele etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor