Koca bir efsane küme düştü!

Arjantin’in en başarılı kulübü River Plate, play-out ikinci maçında Belgrano ile 1-1 berabere kalarak küme düştü.Buenos Aires’te El Monumental Stadı’nda oynanan karşılaşmada River Plate 5. dakikada Pavone ile öne geçerken, 61. dakikada Farre’nin attığı go

Koca bir efsane küme düştü!

Arjantin’in en başarılı kulübü River Plate, play-out ikinci maçında Belgrano ile 1-1 berabere kalarak küme düştü.

Buenos Aires’te El Monumental Stadı’nda oynanan karşılaşmada River Plate 5. dakikada Pavone ile öne geçerken, 61. dakikada Farre’nin attığı gol maçın sonucunu belirledi. River’dan Pavone 70’te penaltı atışından da yararlanamadı.

Arjantin Ligi’nde 33 kez şampiyonluğa ulaşan River Plate, bu alanda rekoru elinde bulundururken, tarihinde ilk kez küme düştü. Karşılaşma bitiminde taraftarlar adeta çılgına dönerken, oyuncular sahada bir süre bekletildikten sonra yoğun bir güvenlik barikatının arasında soyunma odasına gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor