Klose Trabzona gelecek mi?

Başkan Sadri Şener Almanya Milli Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Miroslaw Klose'ye imza attırmakta kararlı. Haber61.net’in Miroslaw Klose için başkan Sadri Şener’in ısrarlı olduğunu yazmasından sonra yıldız oyuncunun adı  medyada hergün faklı takımlarla a

Klose Trabzona gelecek mi?

Başkan Sadri Şener Almanya Milli Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Miroslaw Klose'ye imza attırmakta kararlı.

Haber61.net’in Miroslaw Klose için başkan Sadri Şener’in ısrarlı olduğunu yazmasından sonra yıldız oyuncunun adı  medyada hergün faklı takımlarla anılıyor.

Önce  Hoffenheim teklifi olduğu ama Klose’nin Şampiyonlar Ligine katılan bir takıma gitmek istemesi nedeniyle  teklifi reddettiği medyada yer aldı.

Daha sonra İtalyan ekibi Lazio’nun Maroslaw Klose’ye talip olduğu iddia edildi. Lazio'nun Kloseye teklifi 1.8 MilyonEuro.

Son olarak da Miroslaw Klose’nin Real Madrid’e gideceği iddia edildi. Alman medyasında yer alan Haberlere göre kendisine büyük İspanyol kulüpler tarafından teklifler geldiğini belirten oyuncu, özellikle Real Madrid'in onun için çok çekici olduğunu söyledi.

Klose Trabzonspor üzerine:"Trabzonspor tanıdığım bir takım, ama ispanyol kulübüyle anlaşabilirsem, İspanya'ya gitmeden yanayım.”dedi

Sadri Şener ise yarın futbolcuyla bir araya gelmeyi planlıyor. Bu görüşmede Klose'yi Türkiye'ye gelmeye ikna etmek için tüm imkanlarını kullanacak. Şener'in en büyük kozu Avrupadaki yüksek vergiler nedeniyle Trabzonspor'un teklifinin ekonomik olarak çok cazip olması.

Türkiye'de vergilerin azlığı nedeniyle Klose'nin tercihini Trabzonspor'dan yana kullanması ve bu transferin en geç Cuma günü netleşmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor