Klose için gerekeni yapacağız!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sevilla takımından transfer ettikleri Zokora'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu, Miroslaw Klose için de girişimlerinin sürdüğünü söyledi.Zokora'nın Avrupa'nın en iyi ön liberolarından birisi olduğunu vurgulayan

Klose için gerekeni yapacağız!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Sevilla takımından transfer ettikleri Zokora'nın çok kaliteli bir futbolcu olduğunu, Miroslaw Klose için de girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

Zokora'nın Avrupa'nın en iyi ön liberolarından birisi olduğunu vurgulayan Başkan Sadri Şener, "Bu transferin gerçekleşmesi için çok ısrarcı olduk ve bunu başardık. Sezon başladığında herkes onun kalitesini çok daha iyi görecek. Bugüne kadar yaptığımız hiç bir transferden pişmanlık duymadım. Bu transferin de kalitesi kesinlikle tartışılmayacak. Sergileyeceği performansla parmak ısırtacaktır" dedi.

"KLOSE İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Daha önce transfer teklifinde bulunhdukları Al Hamdoui ve Fuchs'un Trabzon'a gelmeye pek sıcak bakmadığını da söyleyen Başkan Sadri Şener, Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren Miroslaw Klose için de temaslarda bulunduklarını açıklarken şöyle konuştu:

"Klose transferinin gerçekleşmesini de çok istiyoruz. Eğer Klose'yi alırsak önemli bir eksikliği gidermiş olacağız. Biz bu transfer için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarlarımız bu konuda sabırsız olmasın. Herkesin memnun olacağı isimleri kadromuza katacağız. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler