"Klose çok istemişti"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Brezilyalı forvet Henrique ile anlaştıklarını önümüzdeki hafta başında bu transferle birlikte iki transferi daha açıklayabileceklerini söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Şakar, "Henriqu

"Klose çok istemişti"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Brezilyalı forvet Henrique ile anlaştıklarını önümüzdeki hafta başında bu transferle birlikte iki transferi daha açıklayabileceklerini söyledi. 

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na katılan Şakar, "Henrique ile prensip olarak anlaştık. Şu an için kesinleştiğini söyleyemem; ama büyük olasılıkla transferin gerçekleşeceğini düşünüyorum. Önümüzdeki hafta başlarında sonuçlandırırız. Henrique 22 yaşında çok genç kulübümüzün uzun yıllar yararlanacağı bir oyuncu" dedi. 

TARAFTARIMIZ BİZE GÜVENSİN ÇOK GÜÇLÜ BİR KADRO KURUYORUZ
Çok güçlü bir kadro kurduklarını belirten Nevzat Şakar, "Taraftarlarımız bize güvensinler. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak çok güçlü bir kadro kurmanın hedefindeyiz.

İzleme araştırma komitemizimin belirlediği bizim de üzerinde düşündüğümüz biri iki önemli oyuncu var. Büyük olasılıkla önümüzdeki hafta onları da açıklayacağız" şeklinde konuştu.

KLOSE TRABZONSPOR'A GELMEYİ ÇOK İSTEMİŞTİ
Klose'yle ilgili transfer girişimine de açıklık getiren Şakar, "Kolse'yle görüştük. İki çocuğunun okul sorunu nedeniyle tıkandı. Almanca eğitim veren bir okula ihtiyaç duyduğunu söyledi. Trabzonumuzda bu olmadığı için otomatikman başlamadan bitti. Bize gelmeyi çok istiyordu; ama çocuklarının okul durumu olduğu için bu transfer olmadı" dedi.

SERCAN VE OZAN...
Sercan Yıldırım ve Ozan İpek'in transfer edilip edilmeyeceği yönündeki soruya ise Şakar, "İsim vererek taraftarımızı beklenti içerisine sokmak istemiyorum. İsim vermek doğru olmaz. Ancak önümüzdeki hafta iki transferi daha açıklayabileceğimizi söyleyebilirim" şeklinde cevap verdi. 

KOMBİNE KART ŞATIŞLARINA BÜYÜK BİR İLGİ VAR
Kombine kart satışlarına karşı ilginin yüksek olduğunu dile getiren Nevzat Şakar, "Kombineye kart satışlarına büyük bir ilgi var. Anormal şekilde bir talep var. Umarım hep böyle devam eder. En fazla sayıda kombine kart satarız" diye konuştu.

ALNIMIZIN AKIYLA İKİNCİ OLDUK
Şampiyonluk yarışını değerlendiren Şakar, "Biz sadece 1 gol averajla şampiyonluğu kaybettik; ama kendimizi şampiyon olmuş gibi hissediyoruz. Teknik kadromuzu ve futbolcularımızı kutluyorum. Alnımızın akıyla ikinci olduk. Yapacak başka bir şey yok. Yeni sezonda hem Avrupa Kupaları'nda hem de ligde iddialı olacak takım oluşturuyoruz" dedi.

ROMARİC TEKLİF EDİLDİ
Trabzonspor'a Romaric'in de önerildiğini belirten Şakar, "İspanya'da Sevilla yöneticileriyle Zokora konusunda yaptığımız görüşmeler sırasında bize Romaric'i de teklif ettiler. Şu anda Romaric'le ilgili bir düşüncemiz yok; ama ileride ne olur bilemem" şeklinde konuştu.
 
KANOUTE GÜNDEMİMİZDE YOK
Nevzat Şakar, Sevilla'da forma giyen Kanoute'nin gündemlerinde olmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor