K.Karabükspor'da son durum

Ligin son haftasında oynanacak olan Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı öncesi gazetecilere açıklama yapan Genel Menajer Seyit İçgül, son yıllardaki en çekişmeli ikinci yarıyı yaşadıklarını belirterek, "Bursaspor koptuktan sonra iki takım el ele baş b

K.Karabükspor'da son durum

Ligin son haftasında oynanacak olan Kardemir Karabükspor - Trabzonspor maçı öncesi gazetecilere açıklama yapan Genel Menajer Seyit İçgül, son yıllardaki en çekişmeli ikinci yarıyı yaşadıklarını belirterek, "Bursaspor koptuktan sonra iki takım el ele baş başa aynı puanda devam ediyorlar. Artık bu hafta ligin son maçı şampiyonun kimin olacağı belli olacak. Bir takıma şampiyonu biz de belirleyebiliriz. Biz yendiğimiz takdirde Fenerbahçe her ihtimale karşı şampiyon olacak. 3 hafta önce aynı şeyi söylemiştik,

Fenerbahçe maçında olduğu gibi Trabzon maçında da onurumuzla şerefimizle çıkıp galibiyet için oynayacağız. Sonucun ne olacağını kestirmek güç, biz elimizden geleni yapacağız" dedi.

Takımın tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Söyler ise, Trabzon maçının kendilerinin için değil asıl Trabzonspor için çok zor olacağını ifade ederek, "Bizim kaybedecek pek bir şeyimiz olmayacak. Onlar Fenerbahçe maçına göre puan alır yada alamazsa kendilerini etkileyecek sonuçta. Biz 3 puan için maça çıkacağız. Takım olarak moralimiz çok iyi hiçbir sorunumuz yok. Takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Fenerbahçe maçında olduğu gibi bu maçta da çıkıp galip gelmeye çalışacağız. spekülasyonlarla bizi etkilemeye çalışıyorlar. Ama gazete ve televizyon izlememeye gayret edeceğiz. Hedefimiz 3 puan" dedi.

Takım kaptanı Bülent Bal da, Trabzonspor maçının şampiyonluğu ilgilendiren bir maç olduğunu söyleyerek, "Bizim oynadığımız son maçlar her türlü şeye açık maçlar. Ama biz gördüğünüz gibi sahadan alnımızın akıyla verdiğimiz mücadeleyle her şeyi ortaya koyarak çıkıyoruz. Bu işler çok speküle edildi. Ama Karabükspor her zaman sahada cevabını vermiştir. Bu hafta da bunlardan bir tanesi. Bizi, şampiyonun kim olacağı ilgilendirmiyor işin açıkçası. Karabükspor'a yakışır mücadeleyi takım arkadaşlarım sahada verecektir. İnşallah hafta sonu iyi bir sonuçla sezonu kapatırız" şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor