Kızılcık: 2 kişi gözaltında

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın vurulması olayıyla ilgili olarak emniyet ekiplerinin iki kişiyi gözaltına aldığını söyledi.Beşirli Tenis Kompleksinde yapılacak olan Türkiye Tenis Federasyonu ve Avrupa Tenis Birliği

Kızılcık: 2 kişi gözaltında

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın vurulması olayıyla ilgili olarak emniyet ekiplerinin iki kişiyi gözaltına aldığını söyledi.

Beşirli Tenis Kompleksinde yapılacak olan Türkiye Tenis Federasyonu ve Avrupa Tenis Birliği tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Avrupa Kış Kupası Tenis Müsabakalarının açılış törenine katılan Vali Kızılcık burada yaptığı açıklamada Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın vurulmasıyla ilgili yaşanan süreçte önemli gelişmeler kaydedildiğini söyledi.

OLAYLA İLGİSİ OLAN İKİ KİŞİ
Vali Dr. Recep Kızılcık “Maalesef Asbaşkanımıza menfur bir saldırı olmuştu. Biz konuyu olduğu andan itibaren titizlikle takip ettik ve dün akşam iki zanlı gözaltına aldık.

Dolayısıyla olayın en kısa zamanda bu çerçevede sonuçlanacağını ve faillerinin de yüce Türk adaletine teslim edileceğini söyleyebiliriz. Büyük oranda konu aydınlatılmıştır diyebiliriz” dedi.

Vali Recep Kızılcık, "Gözaltına alınanlar ifadesi için mi yoksa zanlı olarak mı alındı?" şeklindeki soruya da, "Bu iki kişi olayla ilgili olduğunu düşündüğümüz şahıslardır" diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor