Kıvır bakalım Emre Belözoğlu!

İşte Emre’nin açıklamaları:BENİM İÇİM RAHATBenim neler yaşadığım biliniyor. Bu olayları gündeme getirenler, savcılıkta dolaşanlar böyle bir maç öncesinde bu tarz açıklamalar yapabiliyor. Helal olsun onlara. Çünkü azcık milli duygulara sahip olanlar maçın

Kıvır bakalım Emre Belözoğlu!

İşte Emre’nin açıklamaları:

BENİM İÇİM RAHAT

Benim neler yaşadığım biliniyor. Bu olayları gündeme getirenler, savcılıkta dolaşanlar böyle bir maç öncesinde bu tarz açıklamalar yapabiliyor. Helal olsun onlara. Çünkü azcık milli duygulara sahip olanlar maçın geçmesini bekleyebilirlerdi. Hoş benim içim çok rahat, tüm takımın, benim konsantremi bozdular.

KARIMA KÜFÜR ETTİLER

Buraya maça gelirken Trabzonsporlu taraftarlar benim şerefime, karıma küfür ediyorlar. 1 hafta sonra bu dava bitince buraya eşiyle gelen başkanlar veya telefonla konuşanlar eşleriyle sokakta şerefiyle gezerken ben gezemeyecek miyim?

BEN Mİ DAHA ÇOK TÜRK’ÜM YOKSA ONLAR MI?

Bu ülkede insanların vicdan sahibi olmadıklarına bir kez daha inandı ama bu ülkede adalet var. Benim yapmadığım bir şey olduğundan gönlüm çok rahat. Ben mi daha çok Türk'üm yoksa bunları ortaya atıp 1 hafta sonra karılarını çocuklarını alıp tatile gidecek olanlar mı? Allah büyük. Bu yerin üstünün değil altının da olduğuna inanıyorum. Her şeyi insanların vicdanına bırakıyorum. Ben aklandıktan sonra rahat rahat şerefleriyle sokakta gezebilecekler mi?

ALLAH’IN ADALETİNE İNANIYORUM

Kimileri federasyonu sevmiyor diye, kimileri kendi partisinden aday olamamış diye açıklamalar yapıyor. Ancak benim de inandığım Allah'ın bir adaleti var.

KENDİMİ 20 YAŞINDA HİSSEDİYORUM

Kağan da açıkladı. Bu bir şakadır. Medya buna yer verir vermez. Kağan'la 1 kere telefonda konuşmadık. Hayatımda 2 ay önce 1 kere gördüm orada konuştuk. İnsanlar biraz vicdanlı olsunlar. Ben bugün maça eşime, şerefime küfür yiyerek çıktım. Bu insanları gördükçe kendimi 20 yaşında görüyorum. Daha fazla da oynamayı düşünüyorum. Allah bana güç verdikçe bu ülkeye hizmet edeceğim.

BİLİNÇLİ OLRAK YAPTILAR

“Bu olayı bilinçli olarak yaptılar. Futbol benim için her zaman ikinci planda geliyor. Kimin ne düşündüğü hiç umurumda bile değil. Olan olaylar kolay değil. Şeref tribününden maçı izleyenlerin anlayabileceği bir mevzu değil.”

MİLLİ TAKIM ÜZERİNDEN PRİM YAPIYORLAR

“Trabzonspor geçen sene bizi şampiyonluktan etti, bu kadar olay olmadı, gündem olmadı. Fenerbahçe şampiyon olunca bu kadar mı birlik oluyorlar? Milli takımın üzerinden prim yapmaya çalışan başkanlar da var.”

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor