Kimsenin parası Orduspor'da kalmaz

Orduspor Kulübü Asbaşkanı Akın Çiçek, "Orduspor çok büyük bir kulüptür. Belki bazı harcama kalemleri yüksek gibi olabilir ama Orduspor'da kimsenin parası kalmaz" dedi.Çiçek, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'un Süper Lig'den düştükten sonra maddi kriz i

Kimsenin parası Orduspor'da kalmaz

Orduspor Kulübü Asbaşkanı Akın Çiçek, "Orduspor çok büyük bir kulüptür. Belki bazı harcama kalemleri yüksek gibi olabilir ama Orduspor'da kimsenin parası kalmaz" dedi.

Çiçek, basına yaptığı açıklamada, Orduspor'un Süper Lig'den düştükten sonra maddi kriz içerisine girdiğini ancak herkesin zamanı geldiğinde alacaklarını alabileceğini söyledi.

Kulübün borcuyla ilgili kamuoyunda spekülasyonların yapıldığını vurgulayan Çiçek, "Bunların hiçbiri doğru değil. Gerçekler olağanüstü kongrede ortaya çıkacak" diye konuştu.

Orduspor'da yaşanan sıkıntının birçok kulüpte yaşandığının altını çizen Çiçek, şöyle devam etti:

"Orduspor Kulübü, 50 yıllık mazisi olan bir kulüptür. Nice başkanlar ve yöneticiler gelip geçmiştir. Şunu söylemek gerekir ki sadece Orduspor'un değil Türkiye'de birkaç kulüp hariç diğer kulüplerin son 10 yılda yaşadığı ciddi ekonomik sıkıntılar ortadadır. Orduspor Kulübü de iki yıl Süper Lig'de mücadele ettikten sonra küme düşmüştür. Ondan dolayı da kulüp maddi anlamda zor günler geçirmektedir. Kamuoyunda Orduspor'un var olan borcuyla ilgili tartışmaları görüyoruz. Bu konuşulanların gerçek olmadığını yapılacak olağanüstü kongrede göreceğiz."

"Alacakları bulunan sporcuları hoşgörüye davet ediyoruz"

Orduspor'dan alacaklı olan sporculardan biraz anlayış ve süre beklediklerini vurgulayan Çiçek, "Takımımız Süper Lig'e yeniden çıkmış olsaydı herkes sevinecekti. Çünkü oradan çok ciddi gelir gelecekti. Kulübün de ekonomisi düzelecekti. Hiçbir sporcumuzun alacağı da konuşulmayacaktı. Önemli olan sporcu duruşu ve ahlakıdır. Nasıl herkes yöneticilere rahatlıkla eleştirilerini dile getirebiliyorsa biz de aynı eleştiriyi sporcu kardeşlerimize getirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

"Elinizi vicdanınıza koyun"

Çiçek, Orduspor'dan alacağı olan sporcuların ellerini vicdanlarına koyup bir kez daha düşünmeleri gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sporcu kardeşlerimizin alacaklarını tahsil etmek için mahkemeye giderken bir kez daha düşünmeleri gerekiyor. Bir uzlaşı, bir hoşgörü ve bir anlaşma yoluna gitmek belki daha akılcı ve mantıklı olabilir. Orduspor çok büyük bir kulüptür. Belki bazı harcama kalemleri yüksek gibi olabilir ama Orduspor'da kimsenin parası kalmaz. Bu nedenle ben sporcuların hoşgörülü ve sabırlı olmalarını istiyorum. Sıkıntının sadece bizde değil bütün kulüplerde yaşandığını herkes bilsin."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor