Kimse Dokunulmaz Değil!

"Herkes bir sezonda 60 civarında maç yaptığımız için kadroda değişikliklere gitmek zorunda olduğumuzu anlayabilecek kadar zeki, kimse bir sezonda 60 maçta aynı performansla oynayamaz. Katıldığımız her klasmanda şampiyonluğu hedefliyoruz ve bu yolda sakatl

Kimse Dokunulmaz Değil!

"Herkes bir sezonda 60 civarında maç yaptığımız için kadroda değişikliklere gitmek zorunda olduğumuzu anlayabilecek kadar zeki, kimse bir sezonda 60 maçta aynı performansla oynayamaz. Katıldığımız her klasmanda şampiyonluğu hedefliyoruz ve bu yolda sakatlıkların bize zorluk çıkarmasını istemiyoruz."

"Kimsenin yeri garanti değil ve oyuncularımız da bunun bilincinde. Kimilerine göre bu oyuncular üstünde baskı oluşturabilir ancak takımda herkes hak ettiği şansı yakalayacağını biliyor. Geçen sezon takımda en az oynayan oyuncu 20'den fazla resmi maça çıktı."

"Claudio Pizarro, Florent Malouda, Tal Ben Haim ve Steve Sidwell gibi oyuncular kadromuza dahil oldu. Bunlar yıldız oldukları kadar kadroya derinlik de getirecek isimler. John Terry, Michael Ballack, Arjen Robben, Paulo Ferreira, Andriy Shevchenko, Claude Makelele, Salomon Kalou, Wayne Bridge ve Didier Drogba. Hiçbiri Birmingham'la yapacağımız Premier League'deki açılış maçımızda oynayamayacak."

Chelsea'nin Portekizli menajeri José Mourinho Chelsea TV'ye yaptığı açıklamada bu hafta sonu başlayacak Premier League öncesi oyuncularını uyardı ve sezon içinde kadro derinliğinin de getireceği avantajla ilk 11'de sürekli değişiklikler yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler