Kilit nokta orta saha

Hami Mandıralı, Juventus'un bu sezon özellikle evinde oynadığı maçlarını detaylı bir şekilde inceledi.İtalyan ekibini durdurmak için planını hazırladı. Buna göre genç teknik adam, kilit nokta olarak orta sahayı belirledi.Juventus’un Pirlo, Pogba, Vidal gi

Kilit nokta orta saha

Hami Mandıralı, Juventus'un bu sezon özellikle evinde oynadığı maçlarını detaylı bir şekilde inceledi.İtalyan ekibini durdurmak için planını hazırladı. Buna göre genç teknik adam, kilit nokta olarak orta sahayı belirledi.

Juventus’un Pirlo, Pogba, Vidal gibi kaliteli oyuncularıyla rakibine bu bölgede üstünlük kurduğunu düşünen Mandıralı, rakibini bu bölgede durdurmanın planlarını yapıyor. Bu nedenle bu akşamki mücadelede orta sahayı kalabalık tutacak. Savunmanın önüne Zokora ve Bourceanu’yu yerleştirecek olan 45 yaşındaki çalıştırıcı, onların önünde de Gustavo Colman’ı tercih edecek. Savaşan bir takımla sahaya çıkmayı planlayan Hami Mandıralı, sol kanatta Yusuf Erdoğan’a görev vermeyi planlıyor.

Yusuf formasına kavuşuyor

Rize maçında oyundan atıldıktan sonra ilk 11’e hasret kalan Yusuf Erdoğan’ın bu akşam takımdaki yerini alması bekleniyor. Hami Mandıralı, genç oyuncunun süratinden
faydalanmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor