Kılıç'tan Trabzonspor'a 800 bin TL

Kazakistan Milli Maçı Öncesi Süper Lig takım yöneticileri ile bir araya gelen Bakan Suat Kılıç, yöneticilerle Kulüp'lerin ekonomik sıkıntıları hakkında konuştu. Kulüplerin sıkıntılarını anlatması ve yardım istemeleri üzerine Bakan Kılıç'ın 18 kulübe bu yı

Kılıç'tan Trabzonspor'a 800 bin TL

Kazakistan Milli Maçı Öncesi Süper Lig takım yöneticileri ile bir araya gelen Bakan Suat Kılıç, yöneticilerle Kulüp'lerin ekonomik sıkıntıları hakkında konuştu. Kulüplerin sıkıntılarını anlatması ve yardım istemeleri üzerine Bakan Kılıç'ın 18 kulübe bu yıl futbolda, gelecek yıldan itibaren ise amatör branşlarda kullanılmak üzere Spor Toto'dan ödenmek üzere 800'er bin TL ödenmesi talimatı verdiği belirtildi. Öncelik ekonomik sıkıntı yaşayan kulüplere verildi.

Haklarından feragat eden Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray bu yıl için toplam 3 Milyon 200 Bin TL'yi almayarak 14 kulüp arasında eşit olarak dağıtılmasını istediler.

Paraların 14 kulübün hesaplarına yatırıldığı belirtildi. Bakan Suat Kılıç tarafından Süper Lig takımlarına yapılan yardımın gelecek sezonlarda da artarak devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor