Kiki Musampa Serbest Kaldı

Geçtiğimiz sezon başında büyük bir umutlarla İspanya'nın A.Madrid takımından transfer edilen Kiki Musampa defteri kapandı.Almanya ve İspanya ligleri takımlarının 400 bin avro teklifine olumsuz cevap veren Trabzonspor yönetimi bu oyuncunun ilk taksidi olan

Kiki Musampa Serbest Kaldı

Geçtiğimiz sezon başında büyük bir umutlarla İspanya'nın A.Madrid takımından transfer edilen Kiki Musampa defteri kapandı.

Almanya ve İspanya ligleri takımlarının 400 bin avro teklifine olumsuz cevap veren Trabzonspor yönetimi bu oyuncunun ilk taksidi olan 500 bin doları ödemedi. Belirlenen tarihte çalaışmlara gelmediği yönünde noter tespiti yaptırılan Musampa karşı atağa geçerek Trabzonspor'u FİFA'ya şikayet etti. Musampa'nın menajer kardeşi Jean dün bir açıklama yaparak FİFA'nın kendilerini haklı bulduğunu ve kardeşinin serbest kaldığını söyledi.

Musampa yaklaşık iki haftadan beri Hollanda'nın ünlü kulübü AZ 67 Alkmar'la çalışmalara başladı. Bordo mavili takımın eski gol kralı Şota'nın da takım arkadaşı olan Musampa Trabzonspor defterini kapadı.

Taka

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor