Kibar Feyzo'nun müziği NBA 2016'da Tıkla dinle

Başrolünde Kemal Sunal, ilyas Salman, Şener Şen, Müjde Ar, Adile Naşit gibi usta sanatçıların oynadığı "Kibar Feyzo" filminin şarkısı artık NBA'de. NBA Live 2016 oyununun yapımcısı şirket, fon müziği olarak Cem Karaca'nın "Obur Dünya" şarkısını kullandı v

Kibar Feyzo'nun müziği NBA 2016'da Tıkla dinle
Başrolünde Kemal Sunal, ilyas Salman, Şener Şen, Müjde Ar, Adile Naşit gibi usta sanatçıların oynadığı "Kibar Feyzo" filminin şarkısı artık NBA'de. NBA Live 2016 oyununun yapımcısı şirket, fon müziği olarak Cem Karaca'nın "Obur Dünya" şarkısını kullandı ve ortaya bu görüntüler çıktı.
NBA Live 2016 isimli oyununun tanıtım videosu Türkiyeli kullanıcılar arasında olay yarattı.
 Yapımcı firma olan EA Games'in resmi hesabından yayınlanan tanıtım videosunda tanıdık bir ezgi yer alıyor. Ünlü sanatçı Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı 1978 tarihli filmin müziği olarak da kullanılan ve daha sonraki yıllarda hep "Kibar Feyzo müziği" olarak hatırlanan söz ve müziği Muhlis Akarsu'ya ait olan "Obur Dünya" şarkısı artık bir NBA oyunun fon müziği. Videoda "Obur Dünya" şarkısının rap müzikle harmanlanmış hali bulunuyor. Oyun 29 Eylül 2015 tarihinde satışa çıkaca
SUS ABDEST ALIYORSUN EŞOĞLUEŞEK 
Kibar Feyzo filminden Kemal Sunal ile Hoca efendinin pazarlığı.
KİBAR FEYZO FİLMİ KONUSU
Feyzo, uzun zamandır sevdiği Gülo'yu askerden dönünce babası Maho Ağa'dan ister. Maho Ağa, başlık parasını kim getirirse kızı ona vereceğini bildirir. Diğer talip Bilo'ya rağmen, Feyzo Gülo'yu almayı başarır. Fakat başlık parasının sadece bir yarısını verir, diğer yarısını ise senetlere bağlar. Ağa, senetleri ödemezse kızını geri alacağına dair tehditler savurunca para biriktirebilmek için büyük şehre gitmeye karar verir. Şehre gittikten sonra ise oradaki medeniyeti görünce köyde ağanın tüm halkı kullanmakta olduğunu, onlara köle gibi davrandığını fark eder ve buna karşı ayaklanır. Türk sinemasının en başarılı yönetmenlerinden biri olan Atıf Yılmaz'ın çekmiş olduğu yapımın müziklerinin sahibi de birbirinden güzel bestelere imza atmış olan Cahit Berkay.
CEM KARACA - OBUR DÜNYA 
Karnı büyük obur dünya 
Keder dolu acı dünya 
Ne gül koydun ne de gonca 
Yedin yine doymadın mı? 
Seni okuyup yazanı 
Yunus gibi bir ozanı 
Koskocaman pir sultan'ı 
Yedin yine doymadın mı? 
Hacı bektaş-ı veli'yi 
İmam hasan hüseyin'i 
O mübarek mevlana'yı 
Yedin yine doymadın mı? 
Fani kurmuşsun temeli 
Bilmem sana ne demeli 
Koca mustafa kemal'i 
Yedin yine doymadın mı? 
Dünya dünya yalan dünya 
Karnı büyük obur dünya 
Yedin yine doymadın mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler