Khedira'dan sürpriz transfer açıklaması

Ara transfer döneminde Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği iddia edilen Sami Khedira konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanırken, Tunus asıllı oyuncudan da sürpriz bir açıklama geldi. Real Madrid'le sözleşmesini uzatmayacak olan Khedira, "Ben Schal

Khedira'dan sürpriz transfer açıklaması
Ara transfer döneminde Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği iddia edilen Sami Khedira konusunda her gün yeni bir gelişme yaşanırken, Tunus asıllı oyuncudan da sürpriz bir açıklama geldi.
 
Real Madrid'le sözleşmesini uzatmayacak olan Khedira, "Ben Schalke'ye transferime açığım. Ben pek çok takımın transfer tekliflerine de açığım" diyerek Trabzonspor'un da aralarında bulunduğu pek çok takıma yeşil ışık yaktı.
 
Real Madrid'de son dönemde istenmeyen adam ilan edilen Sami Khedira, Ersun Yanal'ın öncelikli isteklerinden. Bu konuda Hacıosmanoğlu ile devre arasında görüşen Yanal, 'Bize Khedira gibi adam lazım. Sezon sonunda serbest. Böyle bir imkan varsa kaçırmayalım'' diyerek bu konudaki isteğini dile getirdi.
 
Khedira'ya Schalke ve Trabzonspor dışında Arsenal'in de ilgisinin olduğu iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor