Kevin Grosskreutz KAP bildirdi

Galatasaray, Kevin Grosskreutz transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:   "Profesyonel futbolcu Kevin Grosskreutz ve kulübü Borussia Dortmund Gmbh & Co. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya var

Kevin Grosskreutz KAP bildirdi
Galatasaray, Kevin Grosskreutz transferini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
 
"Profesyonel futbolcu Kevin Grosskreutz ve kulübü Borussia Dortmund Gmbh & Co. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 1.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Ayrıca, 2015/2016 sezonunda kulübümüz Şampiyonlar Liginde gruplarına katılmaya hak kazanırsa bir kereye mahsus olmak üzere 250.000 EUR daha ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler