Kendini PFDK'da buldu

Trabzon-A.Gücü maçı sonrası hakem Tolga Özkalfa'nın elini sert sıkan ve imalı bir gönderme yapan Başkent ekibinin hocası Ziya Doğan kendini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nda (PFDK) buldu.Hakem Tolga Özkalfa ve 4. hakem Volkan Bayarslan, maç raporları

Kendini PFDK'da buldu

Trabzon-A.Gücü maçı sonrası hakem Tolga Özkalfa'nın elini sert sıkan ve imalı bir gönderme yapan Başkent ekibinin hocası Ziya Doğan kendini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nda (PFDK) buldu.

Hakem Tolga Özkalfa ve 4. hakem Volkan Bayarslan, maç raporlarında Doğan'ın yedek kulübesinden oyun alanına gelip Özkalfa'nın elini sert şekilde sıkarak “Faul kararlarından dolayı sizi tebrik ediyorum!” diyerek uzaklaştığını yazdı. Doğan'ın bu sözleri yüksek sesle söylemesinin de PFDK'ya sevkin tedbirli olmasına yol açtığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler