Kendi başkanı, kendi yöneticisi!

Bordomavi.net "“Kendi Başkanı(!)” ya da “Kendi Yöneticisi(!)" başlıklı bir haber yayınladı.Türk futbolunda şike operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve kulüp yöneticilerinin de gözaltına alınmasına tepki gösteren bordomavi.net kendi sayfa

Kendi başkanı, kendi yöneticisi!

Bordomavi.net "“Kendi Başkanı(!)” ya da “Kendi Yöneticisi(!)" başlıklı bir haber yayınladı.

Türk futbolunda şike operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve kulüp yöneticilerinin de gözaltına alınmasına tepki gösteren bordomavi.net kendi sayfalarında şu mesajı yayımladı: "Cumartesi akşamı ambulansa uzanmış vaziyette bir başkan. Gazete okuyacak kadar kendinde.Sonrasında yürüyerek hastaneye girecek kadar da kendinde. Yeni Federasyon Başkanı ziyaret ediyor kendisini.

Çiçeği burnunda başkan “durumunu sordum” diyor, iddialar ise 45 dakika konuştukları şeklinde. Ve dün akşam katıldığı canlı yayında bu konu sorulduğunda Başkan patlatıyor bombayı; “Ziyaret ederim tabi,benim başkanım sonuçta!” . Federasyon Başkanı olduğunu,kendisinin O’nun başkanı olduğunu idrak edememiş heralde henüz!

Kendisinin bu skandal açıklamayı yaptığı saatlerde gözaltındaki bir Asbaşkan fenalaşıyor. Baygın halde yoğun bakıma alınıyor. Kalbinde pille yaşadığı ve rahatsızlığının ciddi olduğu söyleniyor.

Aradan saatler geçmesine rağmen Federasyon Başkanı’nın kendisine herhangi bir geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğuna dair bir haber alamadık.

Trabzonspor taraftarları olarak Mehmet Ali Aydınlar’a soruyoruz; yapacağı hastane ziyaretlerindeki kriterleri nelerdir? Ziyaret edeceği kişinin mutlaka “kendi başkanı(!)” ya da “kendi yöneticisi(!)” mi olması mı gerekiyor?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor