Kemal Tokak açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Kemal Tokak'ın sözleşmesi bir yıl daha devam ediyor. Bu futbolcumuzun transferi için bize hiçbir takım teklif sunmadı. Zaten kendisi takımımıza faydalı bir oyuncu, satmayı

Kemal Tokak açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Kemal Tokak'ın sözleşmesi bir yıl daha devam ediyor. Bu futbolcumuzun transferi için bize hiçbir takım teklif sunmadı. Zaten kendisi takımımıza faydalı bir oyuncu, satmayı düşünmüyoruz'' dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada Kemal Tokak hakkındaki transfer söylentileri ve Samsunspor'un genel durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Tokak'ın transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını, hiçbir kulübün Samsunspor'a Tokak'ın transferi için teklif sunmadığını söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti:

''Hakan Bayraktar ve Kemal Tokak'a hocamız Vladimir Petkovic'in prensipleri doğrultusunda cezalandırmada bulunduk. Böylesi kararlarda hocamızın her zaman arkasındayız. Ayrıca oyuncularımızdan Orhan Taşdelen ve Kılıçarslan Kopuz'u ise başka bir takıma transfer edilmeleri için listemize aldık.''

Samsunspor'un geleceği için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Yılmaz, ''Yönetime geldiğimiz günden bu yana heyecanlı, azimli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz başarılı bir Samsunspor meydana getirmek'' dedi. Yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü belirten Yılmaz şöyle devam etti:

''Yeni sezon hazırlıklarımız kapsamında çalışmalarımız Samsun'da kendi tesislerimizde devam ediyor. Hocamız Valdimir Petkovic tarafından takımımız adına olumlu raporlar alıyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Bizim hedefimiz takımımızın Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir takım olmasını sağlamak. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Bu doğrultuda takımımıza bir yerli bir de yabancı olmak üzere sol kanat ve forvet hattına iki oyuncu transferi yapacağız. Bu iki bölge için oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Yaklaşık bir hafta on güne kadar bu oyunculardan sonuç alacağız. İnşallah bu transferleri yaparak takımımızın gücüne güç katacağız. Yeni sezonda Samsunspor, Spor Toto Süper Lig'e renk katan bir takım olacak.''

Yeni sezon öncesi Orduspor'la hazırlık maçı yapacaklarını da belirten Yılmaz, ''Bir diğer Karadeniz ekibi Orduspor'la 4 Eylül tarihinde hazırlık maçı yapacağız. Yeni sezon öncesinde 19 Mayıs Stadyumu'nda yapacağımız bu maçta amacımız iki takım arasında kardeşliği ve dostluğu en üst noktaya taşımaktır. Biz Samsunspor yönetimi olarak taraftarlarımızdan ve halkımızdan bize inanmalarını ve güvenmelerini istiyoruz. Çalışmalarımızın meyvelerini yeni sezonda alacağız. Yeni sezon inşallah Samsunspor için başarılı geçecek'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler