Kazım rakibini yumrukladı

Hollanda ekiplerinden Feyenoord forması giyen milli futbolcu Kazım Kazım’ın, Vitesse ile oynanan karşılaşma sonrası soyunma odası tünelinde rakibini yumrukladığı iddia edildi.Hollanda liginin 33. haftasında dün Feyenoord, Vitesse’yi ağırladı. Karşılaşmayı

Kazım rakibini yumrukladı

Hollanda ekiplerinden Feyenoord forması giyen milli futbolcu Kazım Kazım’ın, Vitesse ile oynanan karşılaşma sonrası soyunma odası tünelinde rakibini yumrukladığı iddia edildi.

Hollanda liginin 33. haftasında dün Feyenoord, Vitesse’yi ağırladı. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanırken, maç sonunda yaşanan gerilim spor gündemine damga vurdu. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile Kazım Kazım ve Labyad sahada tartıştı. Yaşanan gerilim sonrası iki oyuncu da soyunma odasına gitmek üzere tünele girdi. Bu sırada Kazım’ın rakibine saldırdığı ve yumruk attığı iddia edildi.

Olayların ardından Hollanda basınına yaşananları anlatan Labyad, "Kazım bir pozisyondan sonra yanıma gelerek sahada sert ifadeler kullandı. Ben de bir dahaki kez daha dikkatli davranmasını söyledim. Bildiği halde ismimi sordu ve içeride beklememi söyledi. Ben de kendisini bekledim. Tünele bağırarak geldi ve bana yumruk attı. Yaşananların kamera kayıtlarında da olduğunu zannediyorum. Olanları herkes gördü. Federasyon olayları bana sorarsa aynılarını kendilerine de anlatacağım" dedi.

Kazım ise yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yapmamayı tercih etti.

Türkiye’de Fenerbahçe, Galatasaray ve Bursaspor formaları giyen Kazım Kazım, agresifliği ile hafızalarda yer etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor