Kazım Kazım 2 yıl daha Feyenoord'da

Feyenoord Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, bonservisi Bursaspor'da olan 28 yaşındaki Kazım'ın sözleşmesindeki opsiyonun kullanıldığı belirtilerek, milli oyuncuyla 2017 yılı ortasına kadar anlaşıldığı kaydedildi.Transferle ilgili açıklama

Kazım Kazım 2 yıl daha Feyenoord'da
Feyenoord Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, bonservisi Bursaspor'da olan 28 yaşındaki Kazım'ın sözleşmesindeki opsiyonun kullanıldığı belirtilerek, milli oyuncuyla 2017 yılı ortasına kadar anlaşıldığı kaydedildi.
Transferle ilgili açıklama yapan Feyenoord Genel Direktörü Martin van Geel, Kazım'ın yeniden takımda oynayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Güçlü bir fiziğe sahip Kazım'ın Feyenoord'da kendisini ispatladığına değinen van Geel, futbolcunun tecrübesiyle takıma yapacağı katkının süreceğini dile getirdi.
Sezon başladıktan sonra Feyenoord'da kiralık olarak formaya giymeye başlayan ve takımının en skorer oyuncusu olan Kazım, şimdiye kadar oynadığı 25 maçta 11 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor