Kazım Kanat Bildiğiniz Gibi

ATV'de canlı olarak yayınlanan "Santra" programında Trabzonspor'un Mısırda ki sağır sultanın bile duyduğu düşmanı Kazım Kanat Trabzonspor-Sivasspor maçındaki olayları yorumladı.Hiç bir Trabzonlunun ve Trabzonsporlunun savunmadığı  olaylar ile ilgili olara

Kazım Kanat Bildiğiniz Gibi

ATV'de canlı olarak yayınlanan "Santra" programında Trabzonspor'un Mısırda ki sağır sultanın bile duyduğu düşmanı Kazım Kanat Trabzonspor-Sivasspor maçındaki olayları yorumladı.

Hiç bir Trabzonlunun ve Trabzonsporlunun savunmadığı  olaylar ile ilgili olarak Kanat Trabzon'da tel örgüler kaldırıldığı zaman "Bırakın Trabzon'da tel örgüleri kaldırmayı, tel örgülere elektrik verin lafını söylediğimde tepkiler almıştım ne kadar haklı olduğum ortaya çıktı" diyerek Trabzonspor'a karşı bilinen bakış açısını sergilemeye devam etti.

Programda Trabzonspor başkanı Nuri Albayrak'ı da eleştirerek " Çıkmış provakasyon var deyip suçlu arayacağına, kabahatliyiz, verilecek cezaya razıyız desene" dedi.

Programda Sivasspor'lu oyunculardan bazılarınında sahaya giren taraftara karşı şiddet kullanmalarından dolayı ceza kuruluna sevkedileceklerinin konuşulması üzerine kanat "Onlar meşru müdafa yaptılar" diyerek ceza kuruluna sevk edilmemeleri gerektiği imasında bulundu.

Sahaya giren bir seyircinin güvenlik kuvvetlerince etkisiz hale getirildiği sırada oraya Sivasspor yedek kulübesinden gelerek yerde yatan bu seyirciye tekmekler vuran Sivasspor malzemecis mi, doktoru mu ne olduğu bilinmeyen fakat resimlerde bu görüntüleri olan kişi ile de tek bir kelimenin konuşulmaması ise olaya nasıl tek taraflı bakıldığının belirgin bir göstergesiydi..Bu sahsın sahaya giren ve güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilerek yerde yatan seyirciye tekmeler savurması sonucu tahrik olan 3 seyirci daha sayaya girmiş ve girmeleri ile güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilmeleri bir olmuştur.

İŞTE TAHRİK, İŞTE KANIT

BU SİVASSPORLU KULÜBEDEN SAHAYA NEDEN GİRDİ.

Bu şahısın disiplin kurulunca unutulmaması için UYARIYORUZ.... 

haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor