Kazanmaktan başka yol yok

Başkan Olcay Saral, “Ligin son 3 haftasından puan alamadık. Zor haftalardan geçiyoruz. 1461 Trabzon karşılaşmasına telafi gözüyle bakıyoruz” ifadelerini kullandıHEDEF 3 PUANSpor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak

Kazanmaktan başka yol yok
Başkan Olcay Saral, “Ligin son 3 haftasından puan alamadık. Zor haftalardan geçiyoruz. 1461 Trabzon karşılaşmasına telafi gözüyle bakıyoruz” ifadelerini kullandı
HEDEF 3 PUAN
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta hafta sonu sahasında 1461 Trabzon ile karşılaşacak Ofspor, kötü gidişatını sonlandırmak istiyor. Başkan Olcay Saral, aynı şehrin aynı renkleri taşıyan 2 kardeş kulübünün mücadelesinde öncelikle dostluğun kazanmasını istediklerini belirtti. Ligin son 3 haftasında puan alamadıklarını dile getiren Saral, şöyle devam etti:
Olmayınca Olmuyor
"Zor haftalardan geçiyoruz. Önümüzde 1461 Trabzon ile oynayacağımız maç var. Güzel bir maç olsun, kazanan Trabzon futbolu olsun. Biz son haftalarda puan alamıyoruz. Bu konuda türlü şanssızlıklar yaşadık. Bazen çok iyi oynayıp kazanamadığımız maçlarımız oldu. Futbol bu. Kimi zaman olmayınca olmuyor. 1461 Trabzon karşılaşmasına telafi gözüyle bakıyoruz."
KOPMA MAÇIMIZ
 
Sahada kazanmak için olacaklarını kaydeden Saral, "Kötü gidişatımızı durdurmak istiyoruz. Her iki takımın da şiddetle puanlara ihtiyacı var. 1461 Trabzon ilk 5 içinde kalmak istiyor. Biz ise alt ve üst sıraların arasında bir yerdeyiz. Üste doğru tırmanışa geçmek istiyoruz. Haliyle kopma maçımız olacak. Bu nedenle karşılaşmayı çok önemsiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler