"Kazanmak zorundaydık"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Arsinspor'u 3-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu ve bunu başardıklarını söyledi. Yılmaz, geçen hafta sahalarında Erzurumspor ile berabere kalarak 2 puan kaybettikl

"Kazanmak zorundaydık"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Arsinspor'u 3-1 yenen Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, kazanmaları gereken bir karşılaşma olduğunu ve bunu başardıklarını söyledi.

Yılmaz, geçen hafta sahalarında Erzurumspor ile berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Bu 2 puanı mutlaka telafi etmek zorundaydık. Maça iyi başladık, bulduğumuz iki pozisyonu değerlendirdik ve 20 dakikada skoru 2-0 yaptık'' dedi.

Arsinspor'un geçen haftada ağır bir yenilgi aldığını ifade eden Yılmaz, ''Rakibimizin bu maçta iki önemli oyuncusu da eksikti, genç oyuncularla oynadı. Maça tempolu başladık, tempo düştüğü anda Arsinspor golü bularak skoru 2-1 yaptı. İkinci yarıda yeniden tempoyu artırdık, skoru 3-1 yaptık. Kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Bundan sonra iyi futboldan ziyade skora gitmesini bilmeliyiz. Sonraki maçlarımız da kazanmamız gerekiyor'' dedi.

Yılmaz, hafta sonunda Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacaklarını kaydederek, ''Umarım bu maçtan da galibiyetle ayrılırız'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler