'Kazanmak için oynayacağız'

PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Altınordu'yu 1-0 mağlup eden 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, bu hafta Ordu'da oynanacak Adana Demirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.     Hüseyin Avni Aker Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Ordu 1

'Kazanmak için oynayacağız'
PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Altınordu'yu 1-0 mağlup eden 1461 Trabzon'da Asbaşkan Nihat Demir, bu hafta Ordu'da oynanacak Adana Demirspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.  
 
Hüseyin Avni Aker Stadı'nın bakımda olması nedeniyle Ordu 19 Eylül Stadı'nda Adana Demirspor ile oynayacakları maçtan galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Demir, "Rakibimiz hücuma iyi çıkan, kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Biz her maçı kazanmak için oynuyoruz. Son maçta Altınordu'yu iyi oynayarak yendik. Bu maçtan da 3 puanla ayrılarak yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" dedi.
 
Demir, "Taraftarlarımız şundan emin olsunlar, sezonu sonuna kadar sahada Trabzon'u aslanlar gibi temsil eden bir takım olacak. Her maçta hedefimiz üç puan. Bunu başaracak kadro yapısı, kalitesine sahibiz. Taraftarımızla, halkımızla birleşerek  PTT 1. Lig'de iyi şeyler yapacağız" diye konuştu.
 
 Asbaşkan Nihat Demir, son olarak, "Teröristlerce gerçekleştirilen saldırı sonrası şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifaler diliyoruz. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Hiçbir ana-baba ağlamasın. Terörle mücadele ederken bu vatan için canlarını veren evlatlarımızı asla unutmayacağız" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor