"Kazanmak için çıktık ÜZGÜNÜZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu ise kazanmak için geldikleri maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti. Eskişehir gibi zor bir deplasmanda ilk yarı sonunda ve ikinci yarının hemen başında buldukları gollerle 2-0

"Kazanmak için çıktık ÜZGÜNÜZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Cemil Lütfi Canalioğlu ise kazanmak için geldikleri maçtan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtti. 

Eskişehir gibi zor bir deplasmanda ilk yarı sonunda ve ikinci yarının hemen başında buldukları gollerle 2-0 öne geçtiklerini belirten Canalioğlu, şöyle konuştu:

"Kazanmak için geldik ama beraberlikle ayrıldık. İlk yarı ve ikinci yarıda gol bularak oyunu kontrol altına aldık derken hesap etmediğimiz şeylerle puan kaybettik. Üzgünüz. Önümüzdeki maçlarla Avrupa kupası hedefini sürdürmek istiyoruz. Penaltılarla ilgili olarakta net yorumum yok. Ama 6. hakem ve gözlemciler hakemlerin bu göreve verilmesi manidar. Penaltılar verilir miydi verilemez miydi. Bizim bulunduğumuz yerden net yorum yapmak zor. Akşam tv’ lerden göreceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor