Kazanırsak yüzde 60 çıkarız!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş konuştu.CSKA Moskova maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumunda basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulunacak.Güneş, Burak Yılmaz ile basın toplantısının yapıldığı alana geldi.Burak Yılmaz,

Kazanırsak yüzde 60 çıkarız!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş konuştu.

CSKA Moskova maçı öncesi Hüseyin Avni Aker Stadyumunda basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş önemli açıklamalarda bulunacak.

Güneş, Burak Yılmaz ile basın toplantısının yapıldığı alana geldi.

Burak Yılmaz, "İyi bir yol aldığımızı düşünüyoruz. Yarın bizim için tarihi ve önemli maçlardan bir tanesi. Bunun önemini ve bize getirecek olduğu katkıları biliyoruz. Tüm moralimizi ve motivasyonumuzu gösterip buradan galip ayrılmak istiyoruz. Bizler bize düşen görevin farkındayız. Tüm camia olarak güzel yerlere gelmek istiyoruz. Baktığınız zaman grupta da en kritik maç olduğunu biliyoruz. Trabzonspor olarak sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Burak, "Ligde atmış olduğum goller tüm takım arkadaşlarımın emeğinin sonucu ve benimde sadece sonuçlandırmamdır. Attığım gollerde tamamen takımdaşlığın meyvesi vardır. Ben üzerimdeki baskının farkındayım açıkcası bu baskı bana iyi geliyor ben böyle daha iyi oynuyorum. Yarın için de tabiki gol de atarsam çok mutlu olurum. Trabzonspor için kimin gol attığı değil galip gelmektir" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz "Talihsiz ceza aldım dışarıdan destekledim inşallah yarın da takımım için en iyisini yapacağım" dedi.

Şenol Güneş, "CSKA'ya orada 3-0 kaybettik beklentimiz daha iyi bir sonuç almaktı rakipte bunu iyi değerlendirdi şuanda avantajı ellerine geçirdiler. Yarınki maç hem bizim hemde rakibimiz için çok önemli bir maç.

Yarınki oyunu iyi oynamak istiyoruz. Heyecan, güven, yetenek kendi sahamızda seyircimiz var kendi sahasında bütünleşen bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Güneş, "Seyircimizin oyunun başından sonuna kadar bizim yanımızda olmasını istiyoruz. Oyun içindeki dalgalanmalara birlikte olacağız. Buradan galibiyetle ayrılırsak gruptan çıkma şansımızın yüzde 60' ların üzerine çıkacağına inanıyorum.

Oyuncuların ve kulüplerin hayalleri vardır artık bizim hayalimiz değil gerçeği döndürmek zorunda olduğumuz bir maç bu. Her türlü sonucun alınabileceğini düşünmüştük ve iyi oynayıp kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Şenol Güneş, "Kadronun tam olması bizim için büyük bir avantaj. Özellikle hücüm bölgesindeki eksiklik bizim için sorun yaratıyordu. Burak'ın gelmesi bizim için büyük avantaj" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor