Kazanılacak futbol oynadık!

Hüseyin, “Buraya kazanmak için gelmiştik ancak sonuçta kazanamadık. Bazen futbol şansı sizden yana olmaz. Bazen topu içeriye sokma şansınız da olmaz. Deplasmanda bir puan aldık ama kazanmaya gelmiştik. Biz Trabzonspor olarak, içeride; dışarıda her maçı ka

Kazanılacak futbol oynadık!

Hüseyin, “Buraya kazanmak için gelmiştik ancak sonuçta kazanamadık. Bazen futbol şansı sizden yana olmaz. Bazen topu içeriye sokma şansınız da olmaz. Deplasmanda bir puan aldık ama kazanmaya gelmiştik. Biz Trabzonspor olarak, içeride; dışarıda her maçı kazanmak için oynuyoruz ama 1 puan da 1 puandır. En azından rakibimiz bize yaklaşamadı ve aramızdaki puan farkı aynı kaldı. Kazanacak futbolu da oynadık ancak sonuca ulaşamadık. Biz çok uzun vadeli hesap yapmıyoruz. Maç maç gidiyoruz ve her maça final maçı olarak bakıyoruz. Şampiyonluk yarışında görünen 4-5 takım sonuna kadar gidecek gibi gözüküyor. Rakiplerimiz çok umurumuzda değil. Biz kendi işimize bakıyoruz. Umarım bu sezon arzuladığımız ve istediğimiz şampiyonluğa ulaşırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor