Kazakistan İstanbul'da

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 2 Eylül Cuma günü Türkiye'nin rakibi olacak Kazakistan, İstanbul'a geldi. Akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Kazakistan kafilesi, daha sonra kalacağı otele geçti. Kazakistan Milli Takımı'nın teknik direktö

Kazakistan İstanbul'da

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri'nde 2 Eylül Cuma günü Türkiye'nin rakibi olacak Kazakistan, İstanbul'a geldi. Akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Kazakistan kafilesi, daha sonra kalacağı otele geçti. Kazakistan Milli Takımı'nın teknik direktörü Miroslav Beranek, yarın saat 18.30'da Türk Telekom Arena'da futbolcuların katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kazak Milli Takımı, A Milli Takım ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yine Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak. Antrenmanın ilk 15 dakikasının medya mensuplarına açık olacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor