Kayserispor'da bir istifa daha

Kayserispor'da iki sezondur yöneticilik yapan, Kayseri ile Almanya'nın Frankfurt kenti arasında mekik dokuyan, sevecenliğiyle bilinen İhsan Burakçın, Sarı-kırmızılı kulübe üç gün önce gittiği Almanya'dan istifa dilekçesini faksladı. Böylece, Kayserispor'd

Kayserispor'da bir istifa daha
Kayserispor'da iki sezondur yöneticilik yapan, Kayseri ile Almanya'nın Frankfurt kenti arasında mekik dokuyan, sevecenliğiyle bilinen İhsan Burakçın, Sarı-kırmızılı kulübe üç gün önce gittiği Almanya'dan istifa dilekçesini faksladı. Böylece, Kayserispor'da son iki ayda Şahin Kara yönetim kurulu toplantılarına katılmadığı için azledilirken, 2. Başkan Şahin Akarsu, basın sözcüleri Ergün Bilen, Necmi Yıldız ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Danacı ise istifa etmişlerdi.

Kayserispor yönetiminden ayrılan İhsan Burakcın, istifa kararı öncesi Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile görüşme yaptığını belirterek, "Kayserispor yönetimine benim ismimi Sayın Mehmet Özhaseki yazdırmıştı. O nedenle kendisiyle görüştükten sonra istifamı verdim. Şimdilik fazla bir şey konuşmak istemiyorum.

Önümüzdeki günlerde istifa kararımla ilğili açıklama yapacağım" dedi.
Kayserispor'da daha önce Asbaşkan Şaban Miraboğlu'da istifa ettiğini belirterek, yönetim kurulu toplantılarına 6 ay katılmamış,ardından yeniden yönetime dönmüştü. Miraboğlu, Şahin Akarsu'nun istifasının ardından yapılan yeni görevlendirmede 2. başkan olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor