Kayserispor taraftarı yürüdü

Kayseri'de, Grup 38 Taraftarlar Derneği üyesi bir grup, Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray-Kayserispor maçı sonrasındaki açıklamaları nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp yöneticilerini ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etti. Slogan atarak Türkiy

Kayserispor taraftarı yürüdü
Kayseri'de, Grup 38 Taraftarlar Derneği üyesi bir grup, Turkcell Süper Lig'deki Galatasaray-Kayserispor maçı sonrasındaki açıklamaları nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp yöneticilerini ve Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) protesto etti.

Slogan atarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölge Müdürlüğü önüne gelen bir grup taraftar, siyah çelenk bıraktı.

Grup 38 Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, burada yaptığı açıklamada, İstanbul'da oynanan Galatasaray-Kayserispor maçından sonra yaşanan gelişmeleri hayretle ve ibretle izlediklerini söyledi.

Kayserispor'un hakem hataları nedeniyle Galatasaray'ı elinden kaçırdığını belirten İncialan, buna rağmen hakem camiasının rencide olmaması için seslerini yükseltmediklerini kaydetti.

İncialan, Galatasaray Kulübü'nün tahrik edici ve tehditkar açıklamalar yaptığını savunarak, şöyle devam etti:

''Hedef, Türk futbolu ve hakemler üzerinde baskı oluştururak, maçı oynamadan masa başında kazanmak arzusudur. Bütün bunlar Galatasaray yönetiminin başarısızlığının faturasını hakemlere ve TFF'ye ödetme ve hedef saptırma yöntemidir. Kaybettikleri her puandan sonra TFF ve MHK'ye saldırarak korku imparatorluğu yaratmaya çalışan Galatasaray yönetimini kınıyoruz. Böylesine hem suçlu hem güçlü denir.''

Hakem ithal etmek gibi bir imkan bulunmadığına dikkati çeken İncialan, ligin bu hakemlerle tamamlanacağını belirtti.

İncialan, TFF'nin Galatasaray'a hakkettiği cezayı daha önce vermediği için bugün hedef haline geldiğini kaydederek, ''Şimdi de bu olayı basit cezalarla geçiştireceklerini düşünüyoruz. Bu nedenle TFF'yi Galatasaray'a karşı gerekli yaptırımları en sert şekilde uygulamaya davet ediyor, şimdiye kadarki korkak tavırlarından dolayı protesto ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor