Kayserispor hızla düşüyor!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor ve Kayserispor karşı karşıya geldi. Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kayserispor'un tek golü 23. dakikada Henrique Sereno'dan geldi. Gaziantepspor'un golleri ise 72. dakikada penaltıdan Cenk To

Kayserispor hızla düşüyor!
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantepspor ve Kayserispor karşı karşıya geldi.
 
Kamil Ocak Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kayserispor'un tek golü 23. dakikada Henrique Sereno'dan geldi. Gaziantepspor'un golleri ise 72. dakikada penaltıdan Cenk Tosun'dan ve 77. dakikada Traore'den geldi. Maçı 2-1 ev sahibi ekip Gaziantepspor kazandı.
 
 Barış Şimşek'in düdük çaldığı maçın 31. dakikasında Gaziantepsporlu futbolcu Gilles Binya rakibi Srdjan Mijailovic'e attığı dirsek sonrasında hakem Barış Şimşek tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Gaziantepspor maça bu dakikadan sonra 10 kişi devam etti
 
Ligin son sırasında bulunan Kayserispor bu yenilginin ardından 16 puanda kalırken, Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Gaziantepspor ise kendi sahasında kazanarak puanını 32'ye yükseltti.
 
Gaziantepspor gelecek hafta deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşıyor. Kayserispor ise sahasında Bursaspor'u ağırlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor