Kayseri Urfayı yendi

KAYSERİSPOR sahasında Ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor'u 3-0 farklı mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başlaması sevinç yarattı. Maç sonrası soyunma odasında sevinç yumağı oluşturan futbolculara miktarı açıklanmayan süper prim verildi. Sarı kır

Kayseri Urfayı yendi
KAYSERİSPOR sahasında Ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor'u 3-0 farklı mağlup ederek ikinci yarıya galibiyetle başlaması sevinç yarattı. Maç sonrası soyunma odasında sevinç yumağı oluşturan futbolculara miktarı açıklanmayan süper prim verildi. Sarı kırmızılılar, oyunlarını bozmaya yönelik sertliklerden de şikayet etti.
 
PTT 1'ini Liginde liderliğini sürdüren sarı kırmızılı oyuncuların ikinci yarının lik maçında gösterdiği performans teknik kadroyu da mutlu etti. Yeni yönetime girecek isimlerinde soyunma odasına inerek futbolcularla galibiyet sevincini paylaştığı karşılaşma sonrası bir açıklama yapan genel menajer Süleyman Hurma, "Şanlıurfaspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettik. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak ve liderliğimizi sürdürmek bize moral verdi. Haklı bir galibiyet aldık. Sahamızda güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Futbolun çok sert oynandığı bu ligde, hakemlerden biraz daha anlayış ve kartlarını yerli yerinde kullanmalarını istiyoruz. Zira, başta Biseswar olmak üzere bir çok oyuncumuz, tekmeden gözünü açamıyor. Kayserispor’a karşı oynayan takımlar, her türlü bizi oynatmamak için, sertliğe başvuruyor. Teknik kapasitesi çok yüksek bir takımız. Ne yazık ki bu pozisyonlarda hakemlerimiz kart çıkartmıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor