Kayseri Maçından Sonra Düello

İstanbul Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından Beşiktaş "Çarşı" grubu mensupları arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:Beşiktaş Çarşı grub

Kayseri Maçından Sonra Düello

İstanbul Beşiktaş-Kayserispor maçının ardından Beşiktaş "Çarşı" grubu mensupları arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Beşiktaş Abbasağa Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti:

Beşiktaş Çarşı grubunun önde gelen isimlerinden Ferdi Arslan, aynı gruptan olduğu öğrenilen 40 yaşlarındaki Alpay Ketenci'yle geçtiğimiz günlerde bir restoranda kavga etti. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga büyümeden önlendi.

İddialara göre Ketenci, bu olayın ardından Arslan'ın bir arkadaşını dövdü. Bunu duyan Arslan, önceki akşam Ketenci'yi arayarak, "Arkadaşımı dövmüşsün. Gel görüşelim. Aramızdaki olayı çözelim" dedi. Bunun üzerine Ketenci, yanına aldığı 3 arkadaşıyla birlikte Arslan'la buluşmak için Abbasağa Mahallesi'ne geldi. Ketenci ve yanında bulunanlardan biri silahlarını çekerek Arslan'a ve arkadaşı Turgay Kösedağ'a kurşun yağdırdı.

Başından yaralanan Arslan, Nişantaşı'ndaki özel bir hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Kolundan yaralanan Kösedağ ise Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Arslan'ın yakınları, "Ferdi, Beşiktaş taraftar grubunun önde gelen isimlerinden biriydi. Ferdi'nin Beşiktaş camiasında bu kadar sevilmesi ve ön saflarda yer alması bazı kişilerin işine gelmedi" dediler. Kaçan Ketenci ve arkadaşları aranıyor.

Arslan, bugün Zincirlikuyu Camii'nde öğleyin kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.
İddiaya göre ise, Genel Menacer Sinan Engin'in göreve gelmesi sonrasında ikiye bölünen Çarşı Grubu'nda sonu ölümle biten büyük bir kavga yaşandı.

Kayseri maçıyla başladı

Genel Menacer Sinan Engin'in göreve gelmesi sonrasında ikiye bölünen Çarşı Grubu'nda sonu ölümle biten büyük bir kavga yaşandı. Tribünde Engin'e karşı olduklarını bildiren pankartlar açan grup ile protestoya karşı çıkan grup arasında, FC Zürih maçıyla birlikte yüksek gerilim yaşanmaya başlamıştı. Bu maçta kavga eden Ferdi Aslan ile A.K, Kayserispor sınavında da karşı karşıya geldi. Ferdi Aslan'ı göremeyip grubuna saldıran A.K. ve arkadaşları, maç bitiminde de F.A. ile randevulaştı. Şehit Asım Caddesi'ndeki bir büfe önünde buluşan iki grup arasındaki kavgada silahlar konuştu.

KESİN NEDEN BELLİ DEĞİL!

Çarşı'nın sevilen isimlerinden Ferdi Aslan'ın ölümü ile ilgili iddialar havada uçuşurken kesin nedeni polis soruşturması ortaya çıkaracak. Bir başka iddiaya göre olayın arkasında şu neden yatıyor:

Ölen Aslan ile Kösedağ, Beşiktaş'ta Aslan'ın dayısına ait otoparkta çalışıyor ve ölümle sonuçlanan kavga aynı işyerinde çalışan iki kişi arasında bir hesaplaşmadan kaynaklanıyor


Milliyet

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor