Kayseri Erciyesspor'da bir transfer daha

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, daha önce prensipte anlaştığı Elazığspor'dan kaleci Zülküf Özer ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Mavi-siyahlı kulübün basın sözcüsü Kaan Savruk, yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kayseri Erciyesspor'da bir transfer daha
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, daha önce prensipte anlaştığı Elazığspor'dan kaleci Zülküf Özer ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Mavi-siyahlı kulübün basın sözcüsü Kaan Savruk, yeni sezon transfer çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Bu kapsamda dana önce prensipte anlaştıkları Zülküf ile resmi sözleşme imzaladıklarını belirten Savruk, transferin her kesime hayırlı olması temennisinde bulundu.
Kayseri Erciyesspor daha önce de iç transferde kaleci Gökhan Değirmenci ve Cem Can ile sözleşme imzalamış, dış transferde ise Kardemir Karabükspor'dan İlhan Parlak, Çaykur Rizespor'dan Cenk Ahmet Alkılıç ve gurbetçi oyuncu Mahmut Özen'i kadrosuna katmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler