Kayseri cephesinden açıklama

Kayserispor Kulüp Başkanvekili Türker Horoz, bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçının kendileri için dönüm noktası olacağını belirtti. Horoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün golsüz berabere kaldıkları Konyaspor maçında, saha zemininin kötü olmasın

Kayseri cephesinden açıklama
Kayserispor Kulüp Başkanvekili Türker Horoz, bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçının kendileri için dönüm noktası olacağını belirtti.

Horoz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün golsüz berabere kaldıkları Konyaspor maçında, saha zemininin kötü olmasının oyuncuları olumsuz etkilediğini ifade etti.

Karşılaşmada buldukları birkaç gol pozisyonunu değerlendiremedikleri için beraberliğe razı olduklarını kaydeden Horoz, şunları söyledi:

''Konyaspor maçında yağmurun yanı sıra zeminin kötü olması oyuncularımızı olumsuz etkiledi. Bu nedenle çok iyi oyun kuramadık. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Gol yemiyoruz ama gol atmakta da sıkıntı çekiyoruz. Forvet oyuncularımızın sakatlığı bu sıkıntımızı artırıyor. Aghahowa kırmızı kart cezalısı olduğu için Turgay ise sakatlığı nedeniyle oynayamadı. Cangele ise henüz sakatlığın etkisinden tam olarak kurtulamadı. Ancak, bu sorunları aşıp Trabzonspor maçı ile yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu nedenle Trabzonspor maçı bizim için dönüm noktası olacak. Rakibimizden 3 puan alıp, galibiyet serisi başlatarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitirmeyi amaçlıyoruz.''

Taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını, bu nedenle Trabzonspor maçı bilet fiyatlarını düşük tuttuklarını ifade eden Horoz, biletlerin kale arkası tribün için 5, açık tribün için 10 ve kapalı tribün için 100 YTL'den satışa sunulduğunu bildirerek, taraftarlarından takımlarını yalnız bırakmamalarını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor