Kaymakamdan Çaykur'a ziyaret

Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çaykurspor Kulübünü ziyaret etti.Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş,”Geçen yıl Çaykurspor futbol takımı ile Çayelispor kulübümüz olarak müthiş bir mücadele verdik. Çaykurspor, Çayelispor ve İyiderespor olarak pes etmeyen bütün ta

Kaymakamdan Çaykur'a ziyaret

Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çaykurspor Kulübünü ziyaret etti.

Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş,”Geçen yıl Çaykurspor futbol takımı ile Çayelispor kulübümüz olarak müthiş bir mücadele verdik. Çaykurspor, Çayelispor ve İyiderespor olarak pes etmeyen bütün takımlarımız kardeşlik ve spor ahlakına yakışır bir şekilde mücadele verdiler. Fakat Çaykurspor geçen yıl üçüncü lige yükselme mücadelesinde ipi göğüsledi. Fakat üçüncü lige çıkma maçında, Düzcespor engelini aşamadı. Bu yıl ise Çayelispor kulübü geçmiş yıllara göre çok daha güçlü bir takım oluşturmuş oldu” dedi.

Bu arada Çaykurspor kulübü idarecileri Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş'a ziyaret anısına Çaykurspor flâmsını hediye ederek, ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Haber: B.Ali Kavalcı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor