Kaymakam kuruluş yıl dönümünde

Trabzon'un Maçka Kaymakamı Alper Balcı, Tarbzonspor taraftarlarını yalnız bırakmadı. Bordo-mavinin 47.yıl dönümünü kutlamak için Beşirli sahilinde buluşan taraftarları yalnız bırakmayan Balcı, attığı sloganlarla taraftarı çoşturdu.Burada taraftarlara konu

Kaymakam kuruluş yıl dönümünde

Trabzon'un Maçka Kaymakamı Alper Balcı, Tarbzonspor taraftarlarını yalnız bırakmadı. Bordo-mavinin 47.yıl dönümünü kutlamak için Beşirli sahilinde buluşan taraftarları yalnız bırakmayan Balcı, attığı sloganlarla taraftarı çoşturdu.

Burada taraftarlara konuşma yapan Balcı, “ Ben Adanalıyım bana diyorlar ki; bir Adanlaı nasıl Trabzonspor’u tutar bu takımı tutmak Anadolu’yu tutmaktır. Trabzonspor’un çalınan hakkını alacağız  Trabzonspor’un hakkını kimse yiyemez.”dedi. 

Aslen Adanalı, Uşak doğumlu Alper Balcı "Bize Her yer Trabzon" sloganını gece boyunca gurbetçi taraftarlarında eşlik etmesiyle beraber gür bir sesle haykırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor