Kayba tahammül yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her maçın kendileri açısından final niteliği taşıdığını söyledi.Ligde puan kaybına tahammülleri olmadığını oyncularıyla yaptığı toplantılarda anlatan deneyimli teknik adam, zirve yolunda her maçı kazanmaları gerek

Kayba tahammül yok

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, her maçın kendileri açısından final niteliği taşıdığını söyledi.

Ligde puan kaybına tahammülleri olmadığını oyncularıyla yaptığı toplantılarda anlatan deneyimli teknik adam, zirve yolunda her maçı kazanmaları gerektiğini belirtiyor. Takımda herkese eşit mesafede olduğunu belirten deneyimli teknik adam hiçbir oyuncuya karşı ön yargısı bulunmadığına vurgu yaparken, Kayseri Erciyespor maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmeleri gerektiğini ifade etti. Yanal'ın, "Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Bir galibiyet serisi yakalamalıyız. Kazanmayı karakter haline getirmek için fırsatımız var ve bunu değerlendirmeliyiz" dediği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor