KASTOB'da Nurettin Turan dönemi

KASTOB, Nurettin Turan Başkanlığı'nda 23 kişilik asıl yönetim ve 16 kişilik yedek yönetim kurulu ile, 5 denetim asıl yönetim ve 3 disiplin kurulu yönetim kurulları ve 25 kişilik istişare kurulu üyeleri seçti.   KASTOB (Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları K

KASTOB'da Nurettin Turan dönemi
KASTOB, Nurettin Turan Başkanlığı'nda 23 kişilik asıl yönetim ve 16 kişilik yedek yönetim kurulu ile, 5 denetim asıl yönetim ve 3 disiplin kurulu yönetim kurulları ve 25 kişilik istişare kurulu üyeleri seçti.
 
KASTOB (Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) 3.Olağan Genel Kurulu toplantısı Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapıldı. Genel kurula Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu katıldı.
 
resim-1.jpg
 
Divan başkanlığını Ahmet Hocaoğlu'nun katip üyeleri Cevdet Akay Halil Kütük'ün yaptığı genel kurulda, İstiklal Marşı'nın ardından bütçe ve faaliyet raporları okunarak tüzük değişiklikleri ile devam edildi. Seçimde, tek liste ile KASTOB Genel Başkan Vekili ve Trabzon Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Nurettin Turan, oy birliğiyle Genel Başkan seçildi. Kuruluşundan bu yana KASTOB genel başkanlığını yürüten Hasan Ekşi de, oy birliğiyle Onursal Başkan seçildi.
 
Yeni göreve getirilen Nurettin Turan seçim sonrası yaptığı konuşmada, "Kuruluşumuzdan günümüze kadar emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve 3.Olağan Genel Kurulumuzun hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum .Kurumumuzu çok daha iyi yerlere, birlikte ve beraber taşıyabilmek için çalışmalarımıza katılacak ve destek verecek arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim." dedi.
 
resim-2-001.jpg
 
resim-3.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler