Kastamonuspor Galatasaray

Kastamonuspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar Türkiye Kupası 2. Hafta karşılaşmalarında Kastamonuspor sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Kastamonu Gazi   Stadı’nda oynanacak maçı hakem Ümit Öztürk yö

Kastamonuspor Galatasaray

Kastamonuspor Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

Türkiye Kupası 2. Hafta karşılaşmalarında Kastamonuspor sahasında Galatasaray ile karşılaşacak. Kastamonu Gazi   Stadı’nda oynanacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek onun yardımcılıklarını ise Birol Güldane ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Saat 13.45’de başlayacak maçı A Haber canlı yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde E grubunda bulunan Kastamonuspor puansız son sırada yer alırken Galatasaray 3 puanla 1. Sırada bulunuyor. Aynı gruptaki diğer takımlardan Karşıyaka 3 puanla 2., Akhisar ise puansız 3. Sırada bulunuyor.

kastamonu-galatasaray.jpg

Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin, kupadaki Akhisar Belediyespor müsabakasında olduğu gibi yine kadroda rotasyona gitmesi ve as oyuncularının bir bölümünü dinlendirmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın, sakatlığının düzelmesinin ardından henüz takımla maça çıkamayan Lionel Carole'ü de Kastamonu deplasmanına götürebileceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı ekipte Kastamonuspor 1966 müsabakası öncesi, Burak Yılmaz, Jason Denayer ve Hamit Altıntop'un sakatlıkları sürüyor.

Kastamonu Gazi Stadı'nda saat 13.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem Ümit Öztürk yönetecek.

Hazırlıklarını İstanbul'da tamamlayacak olanGalatasaray takımı, öğleden sonra özel uçakla Kastamonu'ya hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor