Kasımpaşa'dan farklı galibiyet

Tam 10 haftadır galibiyete hasret kalan Kasımpaşa, Sivasspor'a patladı! Roberto Carlos yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Yiğidolar'ı konuk eden Kasımpaşa, rakibini bozguna uğrattı: 6-2!Maça fırtına gibi giren Kasımpaşa, henüz 6. dakikada Scarione ile

Kasımpaşa'dan farklı galibiyet

Tam 10 haftadır galibiyete hasret kalan Kasımpaşa, Sivasspor'a patladı! Roberto Carlos yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Yiğidolar'ı konuk eden Kasımpaşa, rakibini bozguna uğrattı: 6-2!

Maça fırtına gibi giren Kasımpaşa, henüz 6. dakikada Scarione ile 1-0 öne geçti. 27'de Malki farkı ikiye çıkarırken, 36. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Ryan Babel, Kasımpaşa'yı soyunma odasına 3-0 önde götürdü.

İlk yarıdaki Kasımpaşa fırtınası 2. yarıda da dinmedi. 47. dakikada sahneye çıkan Viudez, farkı 4'e çıkardı. Sivasspor'un 51. dakikada Hakan Arslan'la kaleyi bulan ilk şutu golle sonuçlanınca skor 4-1 oldu.

Kasımpaşa'da ikinci yarıda oyuna giren Tunay Torun, 66. dakikada İlhan Eker'in harika pasını gole çevirdi ve farkı yeniden 4'e çıkardı. Sivasspor 69'da Aatif Chahechouhe ile skoru 5-2'ye getirse de, 90+2'de sahne alan Castro maçın skorunu ilan ett: 6-2.

Bu sonuçla Sivasspor 36 puanda kalırken, Kasımpaşa 33 puana yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor