Kasımpaşa ve Bursa berabere

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.Bursaspor, henüz 40. saniyede Fernandaou'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole cevap

Kasımpaşa ve Bursa berabere

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Bursaspor, henüz 40. saniyede Fernandaou'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole cevap 66. dakikada Ryan Donk'un kafa golü ile geldi.

Bu sonucun ardından Kasımpaşa 41, Bursaspor ise 38 puana yükselerek, 4 hafta kala Avrupa ümitlerini sürdürdü. Kasımpaşa, gelecek hafta Galatasaray'a konuk olacak. Bursaspor ise sahasında Elazığspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor