Kasımpaşa deplasmanda kazandı

Alanyaspor 1-2 Kasımpaşa

Kasımpaşa deplasmanda kazandı

Süper Lig'in 18. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Kasımpaşa, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İstanbul  ekibi 25. dakikasından bu yana 10 kişi oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Kasımpaşa 1-0 öne geçti. Orta alanda topla buluşan Yusuf Erdoğan, topu taşıdıktan sonra Hodzic'e çıkardı. Hodzic'in sert şutu Caulker'ın ayaklarına çarparak filelerle buluştu.

Kasımpaşa forması giyen Haddadi, 25. dakikada takımını 10 kişi bıraktı. Haddadi, ayağını tehkikeli bir şekilde kaldırdı ve Bareiro'nun kafasına müdahale etti. Hakem Abdulkadir Bitigen, Haddadi'yi sarı kartla cezalandırdı. VAR'dan gelen uyarının ardından pozisyonu izleyen Bitigen, sarı kartı iptal etti ve Haddadi doğrudan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

33. dakikada Kasımpaşa farkı ikiye çıkardı. Thielin'in savunma arkasına gönderdiği pasta ceza sahasına giren Yusuf Erdoğan, kaleci Marafona'yı mağlup etti.

Dakikalar 37'yi gösterdiğinde Salih Uçan'ın pasını kontrol etmek isteyen Bareiro, kaleci Ramazan'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Bakasetas, farkı 1'e indiren golü attı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı. Bu sonuçla birlikte son 5 maçta sadece 1 kez galibiyet elde edebilen Alanyaspor haftayı 30 puanla 5. sırada tamamladı. 4 hafta aranın ardından galibiyete ulaşan Kasımpaşa ise puanını 22'ye çıkardı ve 13. sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor