Kasımpaşa Beşiktaş'ı devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı mücadele 2-1 Kasımpaşa üstünlüğüyle sonuçlandı. Beşiktaş 28. dakikada Sosa

Kasımpaşa Beşiktaş'ı devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasının kapanış maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı mücadele 2-1 Kasımpaşa üstünlüğüyle sonuçlandı.

Beşiktaş 28. dakikada Sosa ile öne geçti ancak 29'da Del Valle ile skoru eşitleyen Kasımpaşa 49. dakikada Oscar Scarione'nin golüyle maçı kazanmayı başardı.

2 maçlık yenilgi serisini bozan Kasımpaşa bu sonuçla puanını 40 yaptı. 4 maçlık galibiyet serisi son bulan Beşiktaş ise 63 puanda kaldı.

Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Vodafone Arena'nın açılışında Bursaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler