Kartal'ın kanadı kırıldı!

Ankaraspor'a galibiyeti getiren goller 20. dakikada Neca, 51. dakikada Sivok (K.K.) ve 94. dakikada Bilal'den geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise 41. dakikada Zapotocny kaydetti.HEM KENDİ KALESİNE GOL ATTI, HEM KIRMIZI KART GÖRDÜSivok, karşılaşmanın 51. dak

Kartal'ın kanadı kırıldı!

Ankaraspor'a galibiyeti getiren goller 20. dakikada Neca, 51. dakikada Sivok (K.K.) ve 94. dakikada Bilal'den geldi. Beşiktaş'ın tek golünü ise 41. dakikada Zapotocny kaydetti.

HEM KENDİ KALESİNE GOL ATTI, HEM KIRMIZI KART GÖRDÜ

Sivok, karşılaşmanın 51. dakikasında kendi kalesine gol attı ve takımının 2-1 geriye düşmesine neden oldu. İkinci yarının 72. dakikasında da oyuna sonradan giren Theo'ya yaptığı faulden sonra kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

YÖNETİM İSTİFA

Beşiktaş tribünleri maçın son dakikalarına doğru yönetime tepki gösterdi. Siyah-beyazlı tribünler 'Yönetim istifa, Çek git Demirören çek git' şeklinde tezahüratlarda bulundu.

DELGADO ISLIKLANDI

Sahaya kaptan olarak çıkan Delgado, maçın 79. dakikasında yerini Holosko'ya bıraktı. Arjantinli oyuncu sahayı terk ederken Beşiktaş tribünleri tarafından ıslıklandı.

İKİ HAFTA DA 6 PUAN GİTTİ

Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Saracoğlu'nda Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmiş ve sahadan puansız ayrılmıştı. Siyah-Beyazlılar bu hafta da aynı skorla bu kez Ankaraspor'a boyun eğdi ve yine sahadan eli boş ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor